D’ ŘőHǃȩ

Wednesday

NO POINT FORCING

Dalam hidup ni.. satu perkara penting yang aku dah belajar ialah tiada guna memaksa sesuatu perkara tu untuk berlaku kalau ianya tiada ke arah itu... atau dalam bahasa Maran yang lebih mudah difahami "No point forcing".  Yer sangat betul tu.

No matter macam mana aku atau kita suka dengan sesuatu subjek tu tapi kalau tak nampak jalannya.. x perlu memaksa. Perkara yang dibuat dgn rasa terpaksa takkan menjadi. Kalau jadi pun sekadar dibuat2. Tak sampai.

Aku patutnya lebih aware. No point forcing.




No comments: