D’ ŘőHǃȩ

Sunday

TODAY IS CUZEN DAY

Outing dengan sepupu2 memang antara aktiviti yang best... yerla bukan selalu boleh jumpa dan keluar. Dulu time muda2 senangla. Call ajer semua dah terpacak depan rumah. Now masing2 dah banyak komitmen kan. kerja... bisnes... family dan problem... hahaha. Tapi selalunya kita akan allocate time utk keluar dan lepak2. Only us no others. Barulah best nak family gosh. Lagipun memang kita orang close. Dan setiap kali outing mesti ada aktiviti yg semua orang kena buat sama2. like this time bila makan.. we all order same meal... then beli same shoes...same handbag... same shirt. the worse part potong rambut sama style... llollll Lepas tu siap boleh main ukur2 siapa paling gemok and siapa menten n siapa paling vogue... bedebah... Haruslah aku yang paling steady. Walaupun sekarang masing2 dah ada family dan tanggungjawab dah makin besar... tapi gila2 tetap tak hilang. like our forever theme ... WATER U CHOP WILL NEVER BREAK ONE... lollll

1 comment:

305 said...

old memories are priceless...