D’ ŘőHǃȩ

Monday

I MISS U AUMI MAKHMUDA

Aumi ni memang salah sorang kawan UKM aku yang kekal sampai hari ni. Ada ramai lagi kalau nak sebut... Tapi takyahla sebut nanti Aumi tak rasa post ni spesel plak kan.... Hahahhaha.. Sorry beb. Kita orang ni bukan selalu sangat jumpa tapi selalu in touch. Sms ada, fb ada... Zaman teknologi katanyer. Dengan Aumi ni aku bleh share macam2 perkara dalam hidup aku. Good, bad, idiot... Sama juga dengan dia. Aku pun tempat dia share macam2 hal. A shoulder to cry on katernyerrrrr..... Dulu Aumi cekgu, now dia dah jadi orang besar kat kementerian pendidikan. She deserve it. Dia pun pandai. Dari zaman student pandai, dah keje pun dia maintain pandai. Aku bangga. Aku bangga beb dengan kau. Tapi skrg Aumi selalu busy. Dah tak selalu jumpa. Dia jaga sekolah asrama penuh. Hebat gila kan!. Jumpa pun cuma bila dia tebiat nak bershoping. Raya tahun depan kita rabakkan poket lagi beb. Don't worry I'll be waiting. Ada sekali tu kebetulan plak dia melawat sekolah yang dekat dengan ofis aku. Apalagi, berjumpa2an la. Pergi makan nasi arab kat KL sampai tak larat nak drive.... Bergosip like no tomorrow. We both are good listener to each other. Tapi Aumi lagi cute... Dari semua segi. Kau lagi cute beb. (Beb, kau ingat aku puji kau saja2 ni beb... 3 years from now, kalau anak aku tak masuk asrama penuh, maybe ada langsir sliding yang akan disingkatkan semula... Hahahaha)

No comments: