D’ ŘőHǃȩ

Monday

AKU TAK SUKA AGEN INSURAN CALL

Rasanya dah berpuluh kali aku dapat call dari bank ataupun agen insuran untuk beli macam2 pakej. Owhhhh please. Tekanan sungguh. Kalau nak reject terus macam kurang ajar sangat... And tak sampai hati. Tapi kalau tak reject, panjang lebar pulak dia tanya soalan macam2. Soalan biasa yang ditanya ialah "puan ada insuran perlindungan?". "takkan takde langsung ... Maybe untuk anak puan ke" "Boleh tahu pakej apa yang puan ambik. Tapi sekarang aku dah pandai. Tiap kali dapat call, aku akan tanya, dari mana you dapat my phone number?. Then dia jawab dari marketing team. Aku tanya lagi dari mana your marketing team boleh dapat nombor saya?. Dia jawab itu saya tak sure puan". So aku jawab " now you pergi dapatkan jawapan tu dari your marketing team dulu yer. Bila dia orang dah bagi tahu dari mana they got my number, then only you call me back. Adios....

No comments: